Recente projecten

01

UNIQ clothing app

Fast fashion is een actueel probleem in onze maatschappij. Als derde jaars student heb ik een nieuw concept en prototype mogen bedenken dat voor een mogelijke vermindering van de fast fashion industrie kan zorgen.

De UNIQ app is een nieuwe manier van het vinden van duurzame sustainable kleding. Gebruik de app om kledingitems aan een groene hanger te scannen en ontdek de duurzame eigenschappen. Hieronder een link naar het prototype van de app.

02

Bezorgcoach website

In mijn eerste jaar op de opleiding Communicatie & Multimedia design heb ik een website gemaakt voor een gezonde foodservice genaamd “Bezorg coach”.¬† Het idee achter de website is dat bezoekers¬† gemotiveerd raken heerlijke gezonde gerechten naar hun huis kunnen bestellen.

De website heb ik gemaakt voor het vak internetstandaarden om te oefenen met HTML 5 en CSS3. Houd bij het bekijken van de website rekening met dat de site alleen nog maar werkzaam is op laptop en desktop schermformaten.

03

Ellen Pauw website

Voor abstract kunstenaar Ellen Pauw heb ik een website ontworpen om online haar werk en verhaal tentoon te stellen. Voor deze opdracht heb ik eerst de website zoveel mogelijk naar de wensen van Ellen ontworpen. En daarna de website met behulp van WordPress ontwikkelt.

De website is volledig responsive en zal op ieder schermformaat goed functioneren. Bekijk hieronder de link voor een live versie van de website.

04

DFDS verhalen website

Voor CMD project Web heb ik in het tweede jaar van mijn opleiding een responsive website ontworpen voor DFDS Seaways. Het doel van de website is de reiziger tijdens zijn reis amuseren met korte leesverhalen.

Voor de opdracht heb ik eerst onderzoek gedaan naar de gebruiker en een styleguide gemaakt voor hoe de website en verhalen er uit moet komen zien. Vervolgens heb ik micro interacties ontworpen voor de interactie op de site en heb ik de site visueel en in code uitgewerkt.

05

Logo Van Rhee (Stageopdracht)

Tijdens mijn stageperiode bij Mandelo, heb ik de opdracht gekregen om een logovoorstel te maken voor hoveniers bedrijf Van Rhee Tuinen. Het logo bestaat uit twee delen, een illustratie en de naam. De illustratie bestaat uit een gazon van meerdere kleuren gras en een schitterende zon, deze vormen samen 1 geheel. Door een klein beetje te schuiven met beide elementen onstaat er een uniek logo die beide uitbeeld.

06

Woordencreatie website (Stageopdracht)

Voor het bedrijf Woordencreatie heb ik tijdens mijn stage een toffe opdracht gekregen om mee te helpen bij het ontwerpen van hun nieuwe website.

De website heeft een nieuwe opvallende uitstraling gekregen met zwart en geel als basis kleuren. Ik heb gewerkt aan een desktop en mobiele versie van de website, hierbij heb ik onder begeleiding van mijn stagebegeleider goed gelet op de algemene leesbaarheid en bruikbaarheid van de website.

Adres

Noordereinde 67
1243 JJ, ‘s-Graveland
(06) 36164275

Rechten

© 2020 Bastiaan van Wielink

mij volgen